"HAYVANAT BAHÇESİ ÖYKÜSÜ" BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE | SARIYER BELEDİYESİ

"HAYVANAT BAHÇESİ ÖYKÜSÜ" BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ'NDE

26.02.2016
Sarıyer Belediye Tiyatrosu'nun "Hayvanat Bahçesi Öyküsü" adlı oyunu geçtiğimiz akşam, Boğaziçi Üniversitesi Kilyos Sarıtepe Kampüsü'nde öğrencilerle buluştu.
Yaklaşık 200 öğrencinin izlediği oyun büyük bir beğeniyle karşılandı. Oyun sonrasında,Yabancı Diller İdare Koordinatörü Süheyla Duran ve Öğretim Üyesi Semih Türkoğlu ve Memur Kesim Bozkurt tarafından ekibimize plaket takdim edildi.

Sonrasında söz alan Sarıyer Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni M.Gökhan Bulut "2 yıl öncede geldiğimiz bu sahnede sizlerle buluşmak çok keyif verici, bizi bu şekilde ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Biz burdan Yıldız Teknik Üniversitesi'ne, İTÜ'ye gideceğiz ve sonrasında da sizin R.Hisarı Üstü kampüsünüze geleceğiz. Orada da görüşmek üzere" dedi.

Hayvanat Bahçesi Öyküsü 29 Şubat Pazartesi günü Yıldız teknik Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde izleyicilerle buluşacak.